Blog

Winnovation Event van Windesheim 14 januari

  • Nieuws
  • 1 minuut (190 woorden)

Gisteren hadden Marc Kleinhaarhuis en Wouter Wevers van Regio Zwolle IT Platform de eer om te jureren bij het online #Winnovation event van Windesheim.

Wat een mooi aanbod aan projecten! Studenten die het totaalplaatje tot in de puntjes presenteerden met vaak zeer aansprekende video’s en visuals.

Oplossingen die vanuit het perspectief van bedrijfsleven of maatschappij echt innovatief zijn en bedacht vanuit een daadwerkelijk behoefte. Waarbij gekeken is naar UX, gebruikersgemak, presentatie, development, duurzame doorontwikkeling en het slim bij elkaar brengen van data uit verschillende bronnen.

De keuze voor de winnaar was oprecht lastig. Uiteindelijk is de prijs in de wacht gesleept door het team van GeldZeker met een game om nieuwkomers in Nederland op weg te helpen met alledaagse dingen rondom geld en financiële zaken. Van harte gefeliciteerd! Het team ontvangt per persoon een cadeaubon van 75 euro.

Alle studenten willen bij bedanken voor hun mooie presentaties en inspirerende middag. Ook Teun Lucassen en collega's bedankt voor de innovatieve online organisatie!

Regio Zwolle IT Platform kijkt uit naar de volgende Winnovation en raadt iedere IT ondernemer in de regio Zwolle aan om zich te laten inspireren en verrassen.


Samenwerking Regio Zwolle IT Platform en Hbo-ICT Studievereniging Peer2Peer een feit
21jan

Samenwerking Regio Zwolle IT Platform en Hbo-ICT Studievereniging Peer2Peer een feit

Dé IT regio van Nederland Regio Zwolle IT Platform en S.V. Peer2Peer gaan een samenwerking aan om IT-talent van de HBO-ICT opleiding en...

Zwolle IT City wordt Regio Zwolle IT Platform
09nov

Zwolle IT City wordt Regio Zwolle IT Platform

Groei & toenemende coördinerende rol vragen andere positionering Regio Zwolle IT Platform is de nieuwe naam van de stichting opgezet...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Mede mogelijk gemaakt door