Ons verhaal

Als Digitals en IT professionals uit de Regio Zwolle verenigen wij ons om het verschil te maken. We creëren het verbindende netwerk dat (digitale) ambities omzet in realiteit.

Door mensen te verbinden rondom IT en Digital en door binnen dit netwerk kennis en kunde onderling te delen helpen we elkaar en de wereld om ons heen vooruit te komen.

We organiseren evenementen, themabijeenkomsten en kennissessies om mensen te inspireren en uit te dagen, om persoonlijke ontwikkeling te versnellen en om onderlinge samenwerking te stimuleren. Samen werken we aan een digitale toekomst vol mogelijkheden en hoogwaardige oplossingen.

DDZ staat voor: ondernemerschap, samenwerking en hoogwaardigheid.

Onze motivatie

  • We willen digitals en ITprofessionals samenbrengen en via dit netwerk hoogwaardige digitale ambities omzetten in realiteit.

Wat wij doen

  • We organiseren inspirerende (netwerk)-events, thema bijeenkomsten en kennis sessies.

Wat wij beloven

  • We verbinden, inspireren en dagen digitals en ITprofessionals uit om zo samen een mooie digitale toekomst te creëren vol mogelijkheden en hoogwaardige oplossingen.

Onze houding

  • We staan open voor iedereen. We zijn uitgesproken en eerder rebels dan conventioneel. We zijn benaderbare experts. We zijn jong en innovatief.

Mede mogelijk gemaakt door