Bestuur

De stichting Digital District Zwolle heeft een bestuur dat bestaat uit IT- en Digital professionals. Dit vrijwillige bestuur is verantwoordelijk voor het creëren en onderhouden van een netwerk van IT- en Digital professionals in de regio. De bestuursleden ontvangen geen vergoeding voor hun inzet. 

De stichting Digital District Zwolle heeft een bestuur dat bestaat uit verschillende rollen:

Voorzitter - Marc Kleinhaarhuis
Voorzitter van Digital District Zwolle en mede-eigenaar van Microsign Business Software. Ik heb mij verbonden aan Digital District Zwolle vanwege de liefde voor het vak en de wens om mensen en organisaties vooruit te helpen. Ik beschouw de regio Zwolle als een verborgen parel op het gebied van IT en E-commerce en wil samen met anderen de regio meer zichtbaar maken en profileren als de digitale hoofdstad van Nederland. Door samen te werken en kennis te delen tussen bedrijfsleven, onderwijs en overheid, verwachten wij een klimaat te creëren waarin zowel het bedrijfsleven, onderwijs als studenten zich kunnen ontwikkelen en floreren.

Vice-voorzitter - Jan Ernst van Driel

Secretaris - Charissa Verhoef 
Verbinder tussen onderwijs en bedrijfsleven bij Windesheim HBO-ICT. Geen techneut maar wel een groot hart voor de techniek en studenten.
Enthousiaste spring-in-het-veld met een nieuwsgierige en resultaatgerichte blik.

Penningmeester - Arnout Schutte
Arnout is een creatieve en resultaatgerichte digitale expert en tevens mede-eigenaar van ConnectingTheDots. Als verbinder werkt hij graag samen om onze financiële doelen te bereiken. Innovatieve geest met een passie voor efficiëntie en een sterke drive om doelen te behalen.

Bestuurslid - Aly van der Vegte​​​​​​​
Ervaren en gepassioneerd IT-ondernemer met hart voor IT & ondernemerschap.
Praktische uitvoering daarvan via inzet voor Human Capital Agenda IT en E-commerce uit naam van DDZ.

Bestuurslid - Milan van Bruggen ​​​​​​​
Met zijn bureau Pixelpillow – dat hij oprichtte en nog steeds leidt – helpt hij organisaties succesvoller te zijn door de klant centraal te stellen. Milan is gek op het ontrafelen van digitale vraagstukken en organiseert evenementen voor de digital community. Milan is open en een tikje direct.

Al deze rollen werken samen om de doelstellingen van de stichting te bereiken en het netwerk van IT en Digital professionals in de regio Zwolle te onderhouden en te ontwikkelen.

Mede mogelijk gemaakt door