Meld je aan als DDZ Partner!

  • 1 Kies het lidmaatschapstype
  • 2 Persoonlijke gegevens
  • 3 Klaar!

Word lid van de meest inspirerende en verbindende gemeenschap voor IT en Digital professionals in de regio Zwolle: Digital District Zwolle!

Als lid wordt je onderdeel van een uniek netwerk van gelijkgestemden, die samen werken aan een digitale toekomst vol mogelijkheden. Door middel van evenementen, themabijeenkomsten en kennissessies helpen we elkaar en de wereld om ons heen vooruit te komen.

Ons netwerk biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijke ontwikkeling te versnellen door jezelf te verbinden met de nieuwste technologieën en trends. Je zult ook de kans krijgen om jouw ervaring en kennis te delen met andere leden en zo samen te werken aan innovatieve oplossingen.

Onze evenementen zijn een geweldige gelegenheid om jouw professionele netwerk uit te breiden, nieuwe connecties te maken en ervaringen uit te wisselen met andere IT- en digitale professionals.

Word lid van Digital District Zwolle en word deel van een community die de digitale toekomst vorm geeft. Aarzel niet, neem vandaag nog contact met ons op en word lid.

Donaties  DDZ
Met de ambities die wij hebben als stichting vragen wij een kleine bijdrage per jaar zodat jullie kunnen blijven profiteren van de voordelen.

Bedrijf/Organisatie             Jaarbijdrage             Extra sublidmaatschappen
1-10 medewerkers € 250,- 1
10-50 medewerker € 750,- 2
>50 medewerkers € 1.250,- 3
Onderwijs € 2.500,- 3
Kennispartners € 2.500,- n.v.t.

 

Lidmaatschapstype

Mede mogelijk gemaakt door