Maak van je IT-idee een succesvolle onderneming

Heb je een innovatief idee, droom je van ondernemen (of groeien met je al bestaande startup) én wil je met jouw IT-oplossing bijdragen aan maatschappelijke uitdagingen? Dan helpen wij je samen met startup community ZWINC om van jouw idee een succesvolle onderneming te maken.

IT-kennisnetwerk Digital District Zwolle

Binnen het IT-kennisnetwerk van Digital District Zwolle vind je de inhoudelijke kennis én de juiste samenwerkingen om van jouw idee een product of dienst te maken dat klaar is voor de markt. We linken je graag aan bedrijven, onderwijsinstellingen en experts die je verder op weg helpen of om samen mee te werken.  

Startup community ZWINC

Bij ZWINC leer je ondernemen, je idee valideren en de juiste markt te vinden. Je krijgt er de ruimte om te ontwikkelen, te proberen, te testen en uit eindelijk uit te groeien tot een succesvolle business. Niet alleen met een fysieke werkplek, ook met een startbudget van €2.750, startup-coaching, een netwerk én mede-ondernemers in een ambitieuze en inspirerende community. Alles om jouw innovatieve idee tot een succes te maken. Check de website van ZWINC voor meer informatie.

Mede mogelijk gemaakt door