Blog

WSP Regio Zwolle is er voor iedere werkgever

  • Partners
  • 1 minuut (229 woorden)

Wilt u maatschappelijk verantwoord ondernemen, met getalenteerd én gemotiveerd personeel? Streeft u naar een divers personeelsbestand? Kunt u mensen met een beperking een kans op werk bieden? Op deze en andere arbeidsmarktvragen geeft Werkgeversservicepunt (WSP) Regio Zwolle graag antwoord. Onze dienstverlening helpt u om beter inzicht in uw situatie te krijgen, zodat u gerichte actie kunt ondernemen.

Voordelen

WSP Regio Zwolle wil samen met werkgevers meer arbeidskansen realiseren. Daarom helpen wij werkgevers om werkzoekenden in dienst te nemen. De voordelen die werkgevers ervaren zijn legio:

  • Kiest u voor personeel met ‘afstand tot de arbeidsmarkt’? Een team met iemand waarmee rekening moet worden gehouden, is over het algemeen een socialer team. Daar profiteert iedereen van.
  • Samenwerken met verschillende mensen stimuleert de creativiteit binnen uw organisatie. Verschillende invalshoeken, ervaringen en visies voorkomen een ‘tunnelvisie’ en inspireren om buiten de bestaande kaders te denken. Dit leidt tot innovatie van uw producten en diensten.
  • Met een divers samengesteld personeelsbestand kunt u grotere groepen klanten begrijpen en bedienen. Dit kan leiden tot meer klanten.
  • Als iedere werkzoekende welkom is in uw bedrijf, dan heeft u ook toegang tot een groter aanbod van personeel met verborgen talenten.
  • WSP brengt geen kosten in rekening. En WSP heeft de middelen om de match te ondersteunen.

Meer informatie?

Neem contact op met WSP-adviseur Erik Hettinga, sectorspecialist ICT, via telefoon 06-25048986 of mail erik.hettinga@uwv.nl


Deelname voor founding partner Nedfinity vanzelfsprekend
01okt

Deelname voor founding partner Nedfinity vanzelfsprekend

Nedfinity Digital Agency is één van de Founding Partners van Regio Zwolle IT Platform. Directeur en eigenaar Renzo Koning was direct...

#allemaaldigitaal
13jul

#allemaaldigitaal

  • Nieuws

Wij zijn #allemaaldigitaal, een gezamenlijk initiatief van publieke en private partijen om laptops in te zamelen zodat zo veel mogelijk...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Mede mogelijk gemaakt door