Blog

Een goede start als beginnend professional

  • Partners
  • 2 minuten (386 woorden)

Recent een opleiding afgerond en klaar voor je eerste echte baan? Als beginnende professional kan het een zoektocht zijn naar welke baan en werkgever het beste bij jouw kennis, talenten en ambities past. ConnectingTheDots helpt je graag hierbij en biedt je graag een goede start in je loopbaan.

Heb jij een leuke baan en werkgever?

Die vragen hebben we allemaal wel eens gekregen, toch? 
Maar wat is dan een “leuke baan”? En wat is een “leuke werkgever”? Want hoe zit het met je gewaardeerd voelen? Je kunnen ontwikkelen? Je lekker op je plek voelen? En natuurlijk met die gezellige collega’s waarmee je kan lachen of slap ouwehoeren kunt op z’n tijd? 

Ontwikkel je op jouw manier

Natuurlijk is het fijn als werk en werkgever “leuk” zijn, maar minstens is het zo belangrijk dat eenieder zich kan ontwikkelen in datgene wat bij iemand past en dat diegene aan het einde van de dag een voldaan gevoel heeft. Althans dat vinden wij bij ConnectingTheDots. En dat is voor iedereen weer anders, want iedereen heeft andere talenten en dat is juist een goed iets! 

Vanuit welk perspectief bekijk je jouw functie?

Daar waar de ene developer het helemaal prima vindt om met een headphone in de hoek goede code te schrijven, vindt een andere developer het juist heel tof om met een klant in gesprek te gaan en mee te denken over zijn wensen. Dat terwijl beide developers werkzaam zijn binnen hetzelfde zelforganiserende team. 
Hoe fijn is het om juist meer te doen van wat je leuk vindt, en minder te doen van wat je minder leuk vindt? 

We supporten jou!

Het zit ‘m voor ons bij ConnectingTheDots juist daarin; we kijken naar jouw sterke kanten, stellen samen doelen op en mede met ontwikkelgesprekken en feedback van collega’s, helpen we jou met je ontwikkeling.

Neem als voorbeeld Yuma. Yuma is bijna 12 jaar geleden begonnen als stagiaire “Grafisch Vormgeving”. Via diverse functies is zij inmiddels Project Lead geworden binnen een zelforganiserend team.
Zo’n ontwikkeling, dat vinden wij pas “leuk”;) 


Oké en met elkaar BBQ’en of een biertje drinken in de kroeg.., dat is ook leuk:)

Meer over ons

Nieuwsgierig naar hoe ons pand er van binnen uitziet? Bekijk hier onze korte video. Meer weten over ons? De informatie vind je op www.connectingthedots.nl.
 


Low-Code
01apr

Low-Code

Voor wie een beetje ‘tech savy’ is, is het begrip low-code misschien niet onbekend. Het is een vorm van softwareontwikkeling waarmee...

Eerste IT café
12okt

Eerste IT café

  • Nieuws

Wat is voor een IT student de belangrijkste reden om bij een IT bedrijf te gaan werken?  Het eerste IT café is een feit! Op donderdag 30...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Mede mogelijk gemaakt door