Blog

Digital Tee's: Web development is het werkveld van de toekomst

  • Nieuws
  • 2 minuten (429 woorden)

Web development is het werkveld van de toekomst, de E-commerce- en IT-sector in Regio Zwolle groeit hard en er is veel behoefte aan professionals op dit gebied. Hoe kun je jezelf upgraden tot Web developer professional en profiteren van deze groei? Welke mogelijkheden zijn er en hoe werk het in de praktijk?

Op 18 februari a.s. worden deze en andere vragen beantwoord in de gratis online sessie Digital Tee’s - Tee staat voor Trigger en Training - aangeboden door #Regio Zwolle IT Platform, #Top centrum E-commerce en #Upgrade Jezelf.

Waarom Digital Tee’s?

De online sessie Digital Tee’s wordt georganiseerd om mensen in de regio te enthousiasmeren voor en te informeren over de E-commerce- en IT-sector. Digital Tee’s staat voor Triggers en Training op digitaal gebied. Programma Digital Tee’s (donderdag 18 februari a.s.) De online sessie Digital Tee’s wordt gehouden via een digitale sessie op donderdag 18 februari van 16:00-17:30 uur. Laat je inspireren en informeren door de volgende sprekers:

Keynote spreker #Kevin Vording van Arcady over zijn keuze voor Web development

Kevin werkt nu ruim een jaar voor Software Ontwikkelaar #Arcady. Hij vertelt hoe hij zelf met Web development (Webdev) is gestart, hoe het werk hem bevalt en hoe een werkdag eruitziet. Daarnaast behandelt hij de ontwikkelingen binnen zijn vakgebied en bespreekt hij kansen die hij ziet voor mensen die in Webdev willen werken.

Erik Brunekreef van Topcentrum E-commerce over praktische vervolgstappen

Om je als deelnemer op weg te helpen, geeft Erik een toelichting over her-, om- en bijscholingsmogelijkheden om te starten als professional binnen Webdev. Daarnaast licht hij alvast de inhoud van de vervolgsessies op 11 & 12 maart a.s. toe. Tijdens deze online workshops heb je toegang tot verschillende inhoudelijke sessies alsook nieuwe Trends op het gebied van Webdev.

Na afloop van het programma is er ruimte voor vragen.

 

Schrijf je nu in voor Digital Tee’s

Inschrijven voor de online sessie Digital Tee’s op 18 februari a.s. van 16:00-17:30 uur werkt eenvoudig via onderstaande link: https://forms.gle/PZGo7Kv8DPh8bxeN7

Na inschrijving ontvang je een bevestiging van inschrijving. Op de dag vóór voor de online sessie op donderdag 18 februari a.s. ontvang je de link naar de meeting.

Vragen?

Heb je vragen over Digital Tee’s, het programma, de inschrijving of iets anders? Stuur een e-mail naar

Regio Zwolle IT Platform, Aly van der Vegte email vdvegtea@logisp.nl of bel 0655824443
Top Centrum E-commerce, Erik Brunekreef email erik@topcentrum.nl of bel 0647512906

  


Samenwerking Regio Zwolle IT Platform en Oost NL voor beter inzicht in het IT-landschap
11mrt

Samenwerking Regio Zwolle IT Platform en Oost NL voor beter inzicht in het IT-landschap

  • Nieuws

Regio Zwolle IT platform en Oost NL gaan samen het IT-landschap in de regio Zwolle onderzoeken. Oost NL is de ontwikkelingsmaatschappij...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Mede mogelijk gemaakt door