Actueel

ITPH Academy sluit aan bij Zwolle IT City

ITPH Academy sluit aan bij Zwolle IT City

Sinds 2015 is de ITPH Academy actief vanuit Zwolle. Als onderdeel van het IT Performance House, gevestigd in het ENGIE gebouw aan de Grote Voort, helpt ITPH Academy werkenden en werkzoekenden naar duurzame inzetbaarheid in de IT. Zwolle is daarmee de uitvalsbasis voor landelijke opleidingen.

“De reden om ons aan te sluiten bij Zwolle IT City is duidelijk. We kunnen ons helemaal vinden in de missie en hopen een actieve bijdrage te kunnen leveren aan de doelstellingen van Zwolle IT City. Door middel van opleidingen weten we gekwalificeerd personeel naar de regio te halen. Wij werken landelijk, maar kunnen regionaal veel betekenen dankzij diverse samenwerkingen. Denk aan opleidingen met ondersteuning van Upgrade Jezelf, samenwerkingen met provincies en met name het UWV.” Vertelt Patrick Visch van ITPH Academy.

Door de jaren heen zijn er bij ITPH Academy meer dan 2500 mensen een IT opleiding gevolgd. “We richten ons in de basis op softwareontwikkeling, met name op het gebied van Microsoft en Oracle. Daarnaast is er steeds meer vraag naar opleidingen zoals Low-Code (Mendix en Outsystems) en opleidingen op het gebied van Data (Data Engineer en Data Scientist). Dit biedt veel kansen voor onze studenten. Onze opleidingstrajecten duren doorgaans 8 tot 12 weken en worden afgesloten met erkende certificeringen. De kracht zit hem in de gezonde mix van theorie en praktijkopdrachten en de samenwerking met IT fabrikanten.”

ITPH Academy heeft haar opleidingstrajecten de afgelopen maanden ondanks de beperkingen vanwege Corona vanuit een blended leerconcept (een mix van online en offline leren) toch met goed resultaat uit kunnen voeren. Met behulp van de applicatie CASPRR zijn onze docenten bijvoorbeeld on-demand beschikbaar voor studenten die thuis studeren. Iets wat helemaal past in de huidige tijd.” Besluit Visch.

Meer informatie over de ITPH Academy is te vinden via www.itph-academy.nl.

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Mede mogelijk gemaakt door