Trendwatch Security & Winnovation

Over dit evenement

Categorie
Congressen
Datum
26 jan. 2023
Locatie
Hogeschool Windesheim

Op de Trendwatch Security kijken wij met studenten, docenten en professionals uit het vakgebied IT Security naar nieuwe ontwikkelingen binnen dit veld. Daarnaast presenteren derde- en vierdejaars hun projecten tijdens Winnovation. 

Programma

  • 12:00 Werkveldadvieslunch: docenten bespreken met jullie het curriculum op het gebied van IT Security. Er is gelegenheid om input te geven op toekomstige doorontwikkeling van het IT Security onderwijs. Deze lunch is alleen bedoeld voor IT Security-professionals.
  • 13:00 Bezoek Winnovation: gelegenheid om de Winnovation-beurs te bezoeken, waarop derde- en vierdejaars studenten hun projecten presenteren.
  • 14:00 Keynote van Adrianus Warmenhoven: Cybersecurity-guru Adrianus Warmenhoven neemt ons mee in de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van cybersecurity.
  • 15:00 Pitches van studenten: Studenten van het semester Applied IT Security pitchen kort de resultaten van het project op het gebied van Social Engineering waaraan ze de afgelopen tijd gewerkt hebben.
  • 16:00 Borrel en prijsuitreiking Winnovation: Wij sluiten af met een gezamenlijke borrel met studenten, bezoekers en docenten. Ook vindt dan de prijsuitreiking voor de beste projecten plaats. 

Praktische informatie

Datum:                Donderdag 26 januari

Tijd:                     12:00  tot 18:00

Kosten:                gratis

Plaats:                 X-gebouw, campus 2 Zwolle (X1.90)  

Aanmelden

Aanmelden voor de Trendwatch kan via deze link: Geef je op!. Het is ook mogelijk om je voor de afzonderlijke onderdelen op te geven. Als je alleen Winnovation bezoekt, is het aanmelden niet nodig. 

 

 

Mede mogelijk gemaakt door