Proefles Associate Degree E-Commerce

Over dit evenement

Categorie
Webinars
Datum en tijd
3 apr. 2024 19:00 - 20:30
Locatie
Campus , Zwolle Lokaal X7.52

🔎 Bij Windesheim geloven we dat een van de beste manieren om te ontdekken of een opleiding echt bij je past, is door het zelf te ervaren. Daarom bieden we jou nu de gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen bij de opleiding Associate Degree E-commerce.

Wat kun je verwachten tijdens de proefles?

✔️ Ervaar hoe het is om te studeren aan Windesheim 🎓
✔️ Maak kennis met een of meerdere docenten en andere studiekiezers 👋
✔️ Proef de sfeer op onze Campus 🏢

We helpen je graag bij het maken van een weloverwogen beslissing en de juiste keuze voor jouw toekomst. De proefles is daarom kosteloos en uiteraard geheel vrijblijvend.

Programma
De proefles is een college over het onderwerp online invloed. Je leert aan welke knoppen je kunt draaien om de bezoekers van een website te stimuleren om door te klikken.

Deze proefles vormt een korte kennismaking met gedragspsychologie en is onderdeel van het vak ‘Customer Fit’ waarin het ontwerpen van een website wordt gezien als het ontwerpen van gedrag. Daarnaast krijg je in deze interactieve les een duidelijk beeld van de verschillende vakken die in het eerste semester worden gegeven.

Voor wie?
De proefles is voor iedereen die op een praktische manier het vakgebied van E-commerce wil ervaren en verkennen. Ook krijg je in kort bestek algemene informatie over de opleiding en maak je kennis met één van de docenten van de opleiding.

📅Wanneer?
De proefles vindt plaats op woensdag 3 april van 19:00 tot 20:30 uur, in lokaal X7.52, X-gebouw op de Campus van Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Aanmelden:
https://lnkd.in/esNgA8E4

Mede mogelijk gemaakt door