JKP Management Consultancy B.V.

Contact

JKP Management Consultancy B.V.
Grote Voort 207b
8041 BK Zwolle
Nederland

info@jkp-ictbeheer.nl

www.jkp-ictbeheer.nl

JKP Management Consultancy B.V.

JKP Consultancy Groep is gespecialiseerd in het opzetten en beheren van bedrijfskritische ICT-infrastructuren, databases en applicatieomgevingen binnen MKB+ en grote organisaties. In deze zeer gespecialiseerde markt wil het bedrijf zich met specialisten onderscheiden op gebied van Linux en aanverwante technieken.

JKP is Linux.

De primaire kernwaarden van JKP en van de JKP specialisten zijn:

Continuïteit
De allerhoogste beschikbaarheid van toepassingen wordt verkregen wanneer de beste vakmensen zorgdragen voor het dagelijks beheer. Door het constant toetsen of de gekozen oplossingen nog voldoen aan de gestelde eisen blijft de focus gericht op continuïteit.

Ervaring
JKP is van mening dat bedrijfskritische ICT-infrastructuren vragen om scherpe analyses en snelle (re)acties. Daarom werken bij ons uitsluitend specialisten met veel ervaring. Minimaal tien jaar ervaring in bedrijfskritische omgevingen is voor ons de maatstaf. De meeste medewerkers beschikken over vijftien tot meer dan vijfentwintig jaar ervaring.

Flexibiliteit
Voor de allerhoogste beschikbaarheid bij klanten is flexibiliteit van de beheerders noodzakelijk. De JKP consultants zijn bij uitstek topexperts die in een bepaalde fase van hun carrière ook een grote mate van flexibiliteit van de werkgever verlangen. JKP werkt met zeer flexibele arbeidsvoorwaarden, veel individuele aandacht en een open bedrijfscultuur. Het gevolg daarvan is een zeer laag verloop, een hoge mate van beschikbaarheid en een sterke samenwerking tussen de specialisten.
Het belang van de eindgebruikers van de ICT-infrastructuren is bij al onze werkzaamheden de leidende factor. We onderscheiden ons met een klantvriendelijke houding, geen 9:00-17:00 mentaliteit en een hoge oplossingsgerichte inzet wat zich vertaalt in hoge beschikbaarheid.

Professionele trots is de drijfveer, doen wat je afspreekt vanzelfsprekend.


  • Henk-Jan Bolster

Vacatures

Mede mogelijk gemaakt door