Mars & More

Contact

Mars & More
Voltastraat 30-32
8013 PM Zwolle
Nederland

+31 38 460 60 10

www.marsmore.nl

Mars & More

Mars & More is een B2B groothandel in woondecoraties en woonaccessoires! Maar niet zomaar één. Het is dé groothandel woonaccessoires met een eigen unieke collectie luxe living en lifestyle producten. Bij onze woonaccessoires groothandel staat mens en natuur centraal. De meeste producten van onze groothandel accessoires zijn dan ook gemaakt van natuurlijke materialen, zoals huiden, vachten, jute, zeegras, mangohout en bamboe. Allemaal op een eerlijke manier verkregen! De natuurlijke materialen van B2B groothandel woonaccessoires Mars & More geven onze schitterende producten een stijlvolle uitstraling, passend in elke interieur. Naast woondecoraties vind je in onze groothandel decoratie ook keukenaccessoires, fashion accessoires, kleinmeubelen, kinderkamerdecoraties en nog veel meer. Bekijk snel online onze unieke collectie in de webshop!

De stylisten en inkopers van Mars & More zijn uitstekend op de hoogte van de laatste trends op het gebied van living en lifestyle producten. Als groothandel woonaccessoires vernieuwen we onze collecties continu. Wil je trendsettende woonaccessoires inkopen, dan is Mars & More de juiste keuze. Ben jij een professionele wederverkoper van woonaccessoires, keukenaccessoires, fashion accessoires, kleinmeubelen of kinderkamerdecoraties? Kies dan voor de unieke producten van Mars & More!

Veel producten van Mars & More hebben een unieke natuurlijke print. Erg populair zijn bijvoorbeeld onze katoenen kussens met dierenprints. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en elke print heeft een uniek dessin. Verder zijn onze decoratieve onderzetters met natuurlijke prints echte eyecatchers. Combineer het met de fraaie prints van onze placemats en de tafelsetting is compleet. Mars & More brengt de natuur terug in huis met unieke natuurlijke prints!


  • Dick van Raalte

Mede mogelijk gemaakt door