2Solar Software

Contact

2Solar Software
Zuiderzeelaan 17A
8017 JV Zwolle
Nederland

+31 38 425 09 00

hr@2solar.nl

2solar.nl

2Solar Software

Onze missie is om de transitie naar duurzame energie te versnellen. Dit doen we door de bedrijven van de energietransitie te ondersteunen met een slim en gebruiksvriendelijk all-in-one softwareplatform.

Al meer dan tien jaar ondersteunt 2Solar meer dan 850 bedrijven die zich bezighouden met de verkoop, installatie en het servicen van zonne-energiesystemen. Ons doel is om onze klanten te blijven helpen bij het genereren van structurele omzet- en winstgroei. In de afgelopen anderhalf jaar hebben we de functionaliteit van ons platform verder uitgebreid. Het biedt nu de mogelijkheid om meerdere duurzame energieproducten zoals warmtepompen, laadpalen en batterijen te verkopen, installeren en servicen. Dit is ook de reden dat we onze naam gaan veranderen.  Lees er meer over op deze pagina.

Van klantcontact tot facturatie, onze software geeft overzicht, inzicht en grip op elk proces. Met 2Solar by Sollit werk je efficiënter en laat je je bedrijf groeien. Bovendien is ons modulaire systeem een maatwerkoplossing, die groeit mee met jouw bedrijf. 


  • Dennis Koster
  • Ninet van de Worp

Mede mogelijk gemaakt door