Workshop: IT talent ontdekken en werven

Over dit evenement

Categorie
Vereniging
Datum en tijd
20 apr. 2023 15:00 - 18:00

Digi-Café: Workshop IT Talent ontdekken en werven!

Wil jij aan de slag om jouw vacatures te optimaliseren? Ben je benieuwd naar praktische handvatten om een goede vacaturetekst te schrijven? Op donderdag 20 april organiseert Digital District Zwolle de workshop IT Talent ontdekken en werven!

Er is schaarste op de arbeidsmarkt en dit zal de komende jaren niet anders worden. Een goede vacaturetekst kan het verschil maken in elk werving en selectieproces. 

In de Workshop “IT Talent ontdekken en werven” willen wij dieper op deze materie ingaan Jouw vacatures worden samen met twee ervaren IT/E-commerce recruitment specialisten doorgenomen en besproken. Wat zijn de do’s en dont’s en hoe zorg je ervoor dat ook de jongere generatie zich in deze vacatures herkent en tot actie wil komen. Deze workshop wordt afgesloten met uitleg hoe in te loggen op het platform van DDZ en hoe deze vacatures te plaatsen. Naast plaatsing op het platform van DDZ vindt er een doorplaatsing naar diverse andere vacaturessites plaats. Hierdoor wordt deze middag direct omgezet naar concrete actie!

Voor wie bedoeld:
Voor iedereen die zich binnen een organisatie bezig houdt met de werving en selectie van IT- en E-Commerce professionals.

Over het Digi-Café:
Het Digi-Café is een informele ontmoetingsplek voor IT- en E-Commerce geïnteresseerden waarbij aan de hand van actuele thema’s kennis vergaard kan worden, ideeën uitgewisseld en een netwerk opgebouwd kan worden.

Programma

15:00 Inloop
15:15 Workshop IT talent ontdekken en werven
17:00 Borrel

Praktische informatie

Datum:               Donderdag 20 april
Tijd:                     15:00 – 18:00
Kosten:               Gratis voor leden en studenten
Plaats:                Gebouw Hanz, Hanzeplein 11-27 in Zwolle
 

Het Digi-café is gratis voor leden en studenten. Wil je een keer kennismaken met DDZ kun je aanmelden als gast.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Mede mogelijk gemaakt door