Verjaardag ChatGPT

Over dit evenement

Categorie
Congressen
Datum en tijd
30 nov. 2023 15:30 - 18:30
Locatie
Campus 2 in Zwolle

Gefeliciteerd! ChatGPT wordt 1 jaar oud en we willen dit vieren met een knaller. Daarom nodigen we je uit om de lancering van de Community of Practice voor generative AI te vieren op 30 november op de Campus van Hogeschool Windesheim in Zwolle.

Als je geïnteresseerd bent in het verkennen van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van generative AI, dan is dit evenement perfect voor jou. Je krijgt de kans om kennis en best practices te delen en die te bespreken met andere experts op dit gebied. Bovendien kun je leren hoe je deze technologie kunt toepassen in jouw eigen vakgebied.

Na een flitsende start met een viertal sprekers kan je kiezen uit een van de volgende breakout sessies:

  • Prompt engineering: wat is de beste en slimste manier om het meeste uit GAI te halen? Hoe gebruik je ChatGPT, Dall-E en andere GAI tools. Welke tips & tricks breng jij mee?
  • GAI voor software engineers: denk aan delen van best practices voor code generatie, testen. Wat werkt en wat niet?
  • Ethiek rond GAI. Kennisdeling voor en door beleidsmakers, ethici en iedereen die geinteresseerd is in de impact van GAI op onze samenleving.
  • Windesheim start een ELSA AI Innovation Lab. Wil je hierbij betrokken worden, heb je ideeen of suggesties kom dan naar deze sessie!

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een speciale verrassing voorbereid🎂🕯️.

Dus, kom naar ons feest en vier met ons mee! Schrijf je hier in, het aantal plekken is beperkt.

Aanmelden via: Lancering van de Community of Practice voor Generative A.I. Tickets, don, 30 nov. 2023 om 15:30 | Eventbrite

We kijken er naar uit om je te zien op 30 november!

Mede mogelijk gemaakt door